Nuans helps your business to

comply

Compliance moet niet worden gezien als een last, maar als een opportuniteit om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij ondersteunen onze cliënten bij de naleving van toepasselijke wetgeving en specifieke juridische behoeften in dit verband.

Vennootschapsrecht

Onze experts begeleiden u bij de oprichting van uw vennootschap en vereniging en geven advies over oprichtersrelaties en bestuursstructuren. Alle regelingen worden uitgewerkt in glasheldere statuten, aandeelhoudersovereenkomsten, managementovereenkomsten en alle andere gerelateerde overeenkomsten. Ter ondersteuning van uw verdere groeiambities ontwerpt Nuans ook aandelenoptieplannen voor uw personeel en andere medewerkers (ESOP).

Door voortdurend operationele ondersteuning te bieden, ook aan het dagelijks bestuur, onderhouden wij langdurige relaties met onze cliënten, evenals met hun aandeelhouders, leden van de raad van bestuur en het management. Onze advocaten treden vaak op als ‘boardroom counsel’, geven advies en helpen bestuurders te navigeren in een omgeving waar juridische risico’s steeds complexer worden.

Gegevensbescherming en technologie

Nuans helpt bedrijven bij de naleving van de GDPR of AVG. Wij brengen gegevensstromen in kaart, stellen compliance-instrumenten, documenten en policies op, zoals registers van verwerkingsactiviteiten, privacy policies en verwerkersovereenkomsten. Ook verzorgen wij GDPR awareness trainingen, assisteren wij bij datalekken of beveiligingsincidenten en voeren wij Data Protection Impact Assessments en Data Transfer Impact Assessments uit.

Nuans heeft expertise in alle juridische aspecten van informatietechnologie (IT) en data. Wij adviseren in compliance op het gebied van e-commerce, e-services, vertrouwensdiensten, elektronische transacties, gegevensbescherming, informatieveiligheid en cybersecurity.

Nuans assisteert verder bij het opstellen van diverse soorten contracten voor IT-diensten, softwareontwikkeling en technologie.

DPO-as-a-service

Voor bedrijven die een functionaris voor gegevensbescherming of Data Protection Officer (DPO) moeten aanstellen, biedt Nuans DPO-as-a-service ondersteuning aan. Tevens kan Nuans ondersteuning en trainingen voorzien aan interne DPO’s of compliance officers in verschillende sectoren.

We help your business:

Phone

+ 32 9 310 20 85

E-mail

hello@nuans-law.be

BV NUANS LAW

Dendermondesteenweg 339
9070 Destelbergen
KBO 0783 460 783