Nuans helps your business to

resolve conflicts

Wanneer uw bedrijf geconfronteerd wordt met een geschil, biedt Nuans ondersteuning bij conflictmanagement en procedures.

Wij regelen geschillen tussen partijen door middel van onderhandeling, bemiddeling en het opstellen van dadingen om dure gerechtelijke procedures te vermijden.

Indien geschillen onopgelost blijven, begeleiden en vertegenwoordigen wij u in elke fase van een gerechtelijke procedure.

Onderhandeling en conflictbeheersing

In geval van conflicten werken wij samen met onze cliënten om een geschikte buitengerechtelijke oplossing te vinden in geval van een gebeurlijk geschil. Onze advocaten geloven dat door onderhandeling, creatief denken en succesvolle vertegenwoordiging kostelijke gerechtelijke procedures kunnen worden vermeden. Waar nodig komen wij tussen in gerechtelijke procedures en begeleiden wij u bij het bepalen van de juiste strategie.

Litigation

Nuans vertegenwoordigt uw bedrijf in diverse commerciële geschillen en heeft diepgaande strategische en juridische ervaring in complexe geschillen. Wij voeren gerechtelijke procedures of begeleiden stakingsprocedures, schadeclaims, IP-procedures zoals oppositie- en nietigheidsprocedures voor merken, domeinnaamgeschillen, etc. Daarnaast heeft Nuans uitgebreide expertise inzake bestuurdersaansprakelijkheid, geschillen over joint ventures, aandeelhoudersconflicten en post closing geschillen, complexe herstructureringen en insolventieprocedures. Onze advocaten ondersteunen bedrijven die worden onderworpen aan audits of inspecties door autoriteiten zoals gegevensbeschermingsautoriteiten of andere toezichthouders.

We help your business:

Phone

+ 32 9 310 20 85

E-mail

hello@nuans-law.be

BV NUANS LAW

Dendermondesteenweg 339
9070 Destelbergen
KBO 0783 460 783