EasyPost

EasyPost verwerkt bedrijfspost, zowel fysiek als digitaal.

Geïnterviewde: Bart Despontin – Managing Director bij EasyPost Connect.

Gegevensbescherming

Sinds 2018 is de GDPR van toepassing. Voor veel bedrijven in België was het geen sinecure om die wetgeving te implementeren.

Nuans assisteerde ons bij het opzetten van alle compliance documentatie en tools, de implementatie van gegevensbescherming en de operationele opvolging ervan, alsook bij de verwerkersovereenkomsten en andere contracten.

DPO-as-a-service

Wij hebben Nuans aangesteld als onze externe functionaris voor gegevensbescherming (DPO) om te informeren, te adviseren, toezicht te houden op compliance en op te treden als contactpunt voor alle kwesties inzake privacy en gegevensbescherming.

Nuans als onderdeel van ons legal netwerk

EasyPost heeft geen eigen juridische afdeling. Wel werken wij met een netwerk van advocaten, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.

Nuans speelt een cruciale rol in dit netwerk omdat zij een nichekennis hebben van gegevensbescherming, intellectuele eigendom en technologie. Ook hebben zij een bijzondere affiniteit met software.

Een succesvolle samenwerking

Bij EasyPost zijn we heel tevreden over onze samenwerking met Nuans. Ze hebben een heel professionele aanpak.

EasyPost is niet altijd de gemakkelijkste klant. We hebben heel vaak last-minute vragen die heel snel moeten worden opgelost. Dat heeft Nuans tot dusver altijd snel gedaan.

Bij EasyPost raden we Nuans zeker aan omdat zij altijd heel professioneel zijn in de samenwerking. Ze zijn ook zeer flexibel en ze hebben een heel aangename manier van werken.

Meer client stories

Deel via:
Facebook
Twitter
LinkedIn