John & Jane

John & Jane is een audiovisueel productiebedrijf gespecialiseerd in klank, licht en video op events. Wij hielpen hen met IP registratie, M&A en hun dagelijkse juridische behoeften.

Geïnterviewde: Katrien Vermeire – Managing Director bij John & Jane.

IP-registratie

Wij zijn bij Nuans terechtgekomen in verband met IP-registratie. Op een gegeven moment ontdekten we dat John & Jane gekopieerd werd door een grote buitenlandse speler. Nuans werd ons toen aangeraden en zij hebben ons daar voortreffelijk in geholpen, ondersteund en geadviseerd. Zij legden ons uit wat de juridische implicaties daarvan waren, wat de mogelijke stappen waren die we konden ondernemen en wat de kost was die daartegenover stond. Ze waren echt adviseur en klankbord.

M&A

Nuans heeft ons ook geholpen met een fusie tijdens de coronaperiode. Corona was een zeer moeilijke periode voor onze sector, maar wij hebben toen toch voor de weg vooruit gekozen en daar heeft Nuans ons zeer goed bij geholpen. Wij hebben een fusie en overname uitgevoerd die volledig door Nuans werd begeleid, waarbij ze er steeds voor zorgden dat onze belangen voorop stonden.

Een krachtige synergie

Wij kennen elkaar eigenlijk al een tijdje en dat is best fijn, want zij kennen het DNA van ons bedrijf. Ze kennen ons als vennoten, ze weten waar wij de nadruk op willen leggen en ze denken mee met ons binnen ons DNA. Dat maakt de synergie tussen Nuans en John & Jane zo krachtig.

Contracten nalezen en dagelijkse juridische assistentie

Nuans doet alles voor ons: van het nalezen van contracten en het beantwoorden van vragen tot het bieden van assistentie bij achterstallige betalingen. Ze zijn veel meer dan een advocatenkantoor, ze zijn ook een stukje bemiddelaar, ze vechten voor je wanneer het nodig is, ze kunnen je kalmeren en ze leggen alles mooi in de weegschaal. Dat maakt hen uniek als kantoor. De synergie klopt gewoon, en daarom raad ik hen echt wel aan.

Meer client stories

Deel via:
Facebook
Twitter
LinkedIn